Fejlesztette gyártástechnológiáját a nyírmeggyesi Parmen

|

A vállalkozás információbiztonsági, adatvédelmi és kiberbiztonsági tanácsadást is igénybe vett.

Több mint 232 millió forintból fejlesztette gyártástechnológiáját a zöldség- és gyümölcskonzerveket előállító, nyírmeggyesi székhelyű Parmen Konzervipari Zrt.

A társaság közleményében azt írta, a vállalat a Ginop Plusz program kiírásán elnyert 163 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatással és ugyanekkora önerő segítségével eszközbeszerzést, napelemes rendszer telepítését, infrastrukturális beruházást és képzést valósított meg a projektben.

A beruházás során egy zsugorfóliázó és kartonos gyűjtőcsomagoló gépet vásároltak, felépítettek egy új, 366 négyzetméteres logisztikai központot, valamint parkolókat és napelemes energiatermelő rendszert alakítottak ki a telephelyen. A vállalkozás információbiztonsági, adatvédelmi és kiberbiztonsági tanácsadást vett igénybe, valamint az ügyviteli munkák hatékonyságának javítása érdekében képzést is indított dolgozóinak.

A nyilvános cégadatok szerint a 2022-ben átlagosan 165 munkavállalót foglalkoztató társaság nettó árbevétele két éve több mint 11 milliárd, 2021-ben 9,3 milliárd forint volt. Adózott eredménye a 2021-es 201,3 millió forintról 2022-re 250,4 millió forintra nőtt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.