Nagymamám négybe vágta a hagymát, majd beletette a teába. Nem fogod elhinni az okát

2024. március 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Ezért érdemes hagymát tenni a teádba. Fotó: Getty Images

Egészen elképesztő dolog történt ezután!

Ezt a gyógymódot a nagymamámtól tanultam, és azóta ma már felnőtt fejjel is mindig elkészítem, ha emésztési, vagy súlyproblémákkal küzdöm.

Most elárulom a receptet, melyet biztosan te is szívesen használsz majd.

Hozzávalók:
  • 1 hagyma
  • 200 ml lefőzött tea (a legjobb ha valamilyen, a gyomor számára kellemes, pl. menta-, vagy kamillateát használsz)
Elkészítés:
  1. Tisztítsd meg a hagymát.
  2. Vágd négybe, de ne egészen a végéig, hogy maradjon egyben, ne essen szét.
  3. Tedd a hagymát egy csésze felforralt teába, majd fedd le, és hagyd állni 5-10 percen keresztül.

Ha valahányszor emésztési problémákkal, hasi diszkomfortérzéssel, székrekedéssel, puffadással, hasfájással küzdesz, fogyaszd ezt a teát.

Meglátod, végleg elfelejtheted a gyógyszereket, hiszen a hagyma csodákra képes.

Az eredeti recept szerint fontos az is, hogy mindig kereszt alakba vágd be a hagymát, hiszen csak így működik. Ezt a tanácsot mindig betartottam, és soha nem csalódtam a hagyma hatékonyságában.

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest