„Klubrádió
A lényeg

Pottyondy: Magyar Péter ma Magyarország elsőszámú celebritása

20/03/2024 09:20

| Szerző: Klubrádió

Pottyondy Edina vlogger minden héten kedd reggel teszi ki legújabb adását, most azonban a Magyar Péter-jelenség folyamatos változása miatt csak szerda reggel került ki a szokásos rész.

Az ismert humorista elnézést kért, hogy kedden nem került ki a szokásos videó. "A szövege elkészült. Aztán átírtuk. Aztán egy újabb verzióban megint és még egyszer" – írta az Instagram-oldalán. 

"Megjelenik egy csávó a nyilvánosságban, és két hét után nagyobb a hype körülötte, mint a 11 éves Mozart első operája után - mondta Pottyondy. - Magyar Péter nem pusztán egy újabb ellenzéki Messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kékszalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László és Lisan Al-Gaib, a hang a másik világból. Magyar Péter ma Magyarország elsőszámú celebritása, egy Ördög Nóra a Hajdú Péteredik köbön".

"Olyan sűrűn jönnek az újabb és újabb fordulatok, mintha a Discovery csatornája előtt peckelték volna ki a szemem" - mondta a friss videóban Pottyondy, aki egyszerűen nem érti, hogy lehet naponta 5 darab 20 ezer lájkos posztot élesíteni. Ennek Szijjártó Péter és Orbán Viktor sincs a közelében szerinte.