Megdöbbentő – Tóth Gabi annyira kiakadt, hogy egy baloldali színésznőtől idéz: Nincs türelmem

Tóth Gabi szereti az idézeteket, most egy hazai színésztől és egy amerikai színésznőtől idéz.

2024. március 20., 09:10

Szerző:

Tóth Gabi elgondolkodtató dolgokat posztolt az Instagramra. Egyrészt egy posztban friss képeket osztott meg a kislányáról, Hannarózáról, ezeket ide kattintva nézheti meg. A posztban az énekesnő arról ír, hogy az elmúlt időszak nehézségein kislánya szeretete segítette át.

Instasztoriban tesz oda emellé az énekesnő két idézetet. Az egyiket Fenyő Iván színésztől, aki az utóbbi időben elsősorban életmóddal-spiritualitással foglalkozik. Tőle az alábbi posztot osztotta meg Tóth Gabi.

Még meglepőbb lehet, hogy Tóth Gabi ezek után Meryl Streeptől idéz, aki baloldali politikai nézetéről ismert, például az Orbán Viktor által nagyra tartott Donald Trumpot 2017-ben a Golden Globe-kiosztón bírálta roppant élesen nem sokkal azután, hogy megválasztották elnöknek. Nos, a színészlegenda a következőket mondta egyszer egy interjúban, ezt idézi most Tóth Gabi egy Instasztoriban:

„bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért, mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért, mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomorítanak vagy fájdalmat okoznak. Nincs türelmem a cinizmushoz, a szélsőséges kritikához és bármiféle elváráshoz. Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, olyanokra mosolyogni, akik nem mosolyognak vissza rám. Többé egyetlen percet sem pocsékolok azokra, akik hazudnak vagy manipulálnak. Úgy döntöttem, nem tűröm meg a tettetést, a képmutatást, az őszintétlenséget és az üres gazsulálást. Nem érdekelnek a pletykák. Gyűlölöm a konfliktust és a hasonlítgatást. Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. A barátságban nem állhatom a lojalitás hiányát és az árulást. Nem jövök ki azokkal, akik képtelenek bátorítani és dicsérni. Untatnak a túlzások és nehezen viselem azokat, akik nem szeretik az állatokat. És mindezek felett, nincs többé türelmem azokhoz, akik nem érdemlik meg a türelmemet.”

A múlt héten egyébként Tóth Gabi egy sorozatnyi tavaszi képet azzal a felirattal, hogy

„az élet álom, s az álom szép”.

A posztban látható képek tanúsága szerint az énekesnő még mindig viseli a hajhosszabbítást, amit a Tina Turner-emlékkoncertre készítettek neki. És meghökkentő lehet továbbá, mennyire szexi fotókat tartalmaz a poszt a 36 éves édesanyáról. Bár Tóth Gabi Instagramján általában feltűnően kevés a kritikus hangnemű komment, azért most volt valaki, aki panaszkodott egy kicsit: az énekesnő szőke frizuráját hiányolta. Az illető a következőket írja:

„szerintem a rövid platina szőke volt neki a legjobb. Szép a fejformája, és az ki emelte. Az volt az igazi Tóth Gabi.”

Tóth Gabi, aki ezek szerint már nem az igazi, erre a következőket válaszolta kommentben, megadva az okot, hogy miért váltott vissza a barnára sok-sok szőkítés után:

„nagyon káros a hajnak hosszútávon sajnos.”

Itt láthatók a legutóbbi fotók.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)