Hatalmasat kaszált a tippmixen egy szerencsés nyertes! Elmondta, hogy csinálta

Az abdai kertész ezúttal nem a kertben, hanem a tippmixen kaszált, és nem titkolja, az egész falu tudja, hogy milliomos lett.

2024. március 13., 08:48

Szerző:

Az abdai Sörös Ernő a tippmix egyik legutóbbi nyertese, január 12-én, pénteken volt a névnapja, de aznap nem tudta rendesen megünnepelni, így szombaton még legurított egy-két pohárkával. Emiatt barátját és üzlettársát kérte meg, hogy menjen és adja fel a tippmixszelvényét a helyi trafikban. Az 1560 forintos fogadással még aznap 10,3 milliót nyert. A tizenháromból tizenkét tippje bejött.

„Érzem, hogy még egyszer robbantani fogok” – mondta a Telexnek, ugyanis a nyert összegen felbuzdulva most újabb nagy nyereményre vár, folyamatosan követi a sporteseményeket és tippel. A negyvenkilenc éves férfi közismert ember Abdán és a környéken, régebben egy reklámfeliratos, feltűnő kerékpárt hajtott. A bringa megvan még, de mint mondja, fáj a sarka, így már nem teker.

A tippmix nyertes nem titkolózik

Sörös Ernő nem titkolja, hogy nyert, mindenki tudja a faluban. „Öt éve tippmixelek” – mesélte egy kávé mellett az abdai trafik előtt. Hűséges típus, mindig ugyanott fogad. Mindennap játszik, mindig nagyra megy, sokmilliós nyereményre. Ehhez legalább tíz meccset tesz meg. Mindegyik rizikós mérkőzés, amelyek ha bejönnek, azokkal bankot lehet robbantani. Annyi könnyebbséget engedett meg magának, hogy a fogadást kombinációsan adja fel 1560 forintért. Nagyon leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy ha elszáll egy meccse, akkor is nyerhet, csak az eredményektől függően többet vagy kevesebbet – olvasható a cikkben.

Tavaly kétszer nyert 27 ezer forintot, összességében pedig „csurrant-cseppent, a szelvény ára azért mindig visszajött vagy éppen 30 forint pluszban zártam” – mesélte. Folyamatosan bújja a meccseket, eredményeket, leginkább focira, kézilabdára és kosárlabdára fogad. Így tett aznap is, amikor a később bankot robbantó szelvény összeállt. 

Tizenhárom meccset játszott meg, mindet nagy szorzóval, kivéve az utolsót. „Szerintem normál helyzetben azt nem tettem volna meg, túl kicsi volt nekem az 1,82-es oddsa.” Ahogy látszik, összesen 48 milliót nyerhetett volna, ha mindet eltalálja, ha pedig az utolsót nem teszi meg, akkor 37 millió forintot.

Január 13-án egy internetes fogadási tippoldalon is megosztotta, mire fogadott. Itt hívták fel a figyelmét a többiek, hogy figyeljen, mert jönnek sorban egymás után a számára kedvező eredmények. Amikor már a tizenkettedik tippje is bejött, tudta, hogy sokat nyert, az volt a kérdés, hogy 10 milliót vagy 48-at. Az utolsó meccs azonban elszállt, így maradt a 10 millió 354 ezer forint, de nem bánkódik emiatt. Ebből a pénzből adóznia sem kell a játékszabályzat alapján.

Volt, aki a tippoldalon megosztott fogadása alapján töltötte ki saját szelvényét. Nyert is és ebből a pénzből rendezte családi adósságait.

Azóta sokan gratuláltak neki, de nem szállt el az agya a nyereménytől, dolgozik tovább. Sörös Ernő zöldterület-rendezést, fakivágást, bokrok tisztítását, fűnyírást, fűkaszálást is vállal, ahogy mondta, dolgoznak mindennap egészen addig, amíg látnak kinn a szabadban. Nyereményét a vállalkozásba fektetik üzlettársával. Úgy tervezik, gépeket vásárolnak, amivel könnyebb lesz például kiszedni a tujákat. Ettől függetlenül úgy érzi, még egyszer bejön neki a nagy nyeremény, szerinte csak az a kérdés, hogy mikor és mennyi.

(Kiemelt kép: Szerencsejáték Zrt. Facebbok oldala)