MagyarHírlap - napi top

  • 1. Hosszú Katinka 400 méter vegyesen is győzött Kaliforniában A 200-on aratott pénteki sikere után Hosszú Katinka szombaton 400 méteres vegyesúszásban sem talált legyőzőre a kaliforniai Irvine-ban.
  • 2. Fucsovics-parádé A hét végén Fucsovics Márton megnyerte a genfi salakpályás ATP-tornát, s ma negyvenötödik lesz az új világranglistán. A már Párizsba, a Roland Garrosra tartó éljátékost út közben, az autópályán értük utol telefonon.
  • 3. Még öt csapat eshet ki
  • 4. Jürgen Klopp támogatja Loris Karius Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője együtt érez Loris Kariusszal és támogatásáról biztosította a kapust, ugyanakkor a csapat egy korábbi labdarúgója szerint a Bajnokok Ligája szombati fináléjában kapott két óriási potyagóljával azt bizon...
  • 5. Ronaldo: Nagyon jó volt a Real Madridban játszani  Cristiano Ronaldo a szombat esti győztes Bajnokok Ligája-döntő utáni nyilatkozatában arra utalt, hogy nyáron távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától.
  • 6. Visszaadta a kormányalakítási megbízatást Giuseppe Conte Visszaadta az olasz államfőnek a kormányalakítási megbízatást Giuseppe Conte vasárnap este, mivel az államfő nemet mondott az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és az Északi Liga pénzügyminiszter-jelöltjére, Paolo Savonára. 
  • 7. Ronaldo nagy bejelentésre készül Cristiano Ronaldo vasárnap már némileg sajnálta, hogy a Bajnokok Ligája szombati megnyerését követően lebegtette meg távozását a Real Madrid labdarúgócsapatától, ám ismét jelezte, hogy egy héten belül nagy bejelentésre készül.
  • 8. Bulgária június végéig szeretne áttörést elérni az európai menekültpolitikai vitában Bulgária június végéig szeretne áttörést elérni az európai menekültpolitikai vitában, és ennek érdekében kompromisszumos javaslattal állt elő - mondta el Liljana Pavlova, az EU-elnökségért felelős bolgár miniszter a dpa német hírügynökségne...
  • 9. Várható volt, hogy szíriai visszaszorulásukkal megjelennek a Nyugat-Balkánon dzsihadisták Várható volt, hogy a Nyugat-Balkánon megjelennek azok a dzsihadisták is, akik Szíriában harcoltak - mondta Speidl Bianka, a Migrációs Kutatóintézet vezetője kutatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.
  • 10. Kurz uniós határőröket küldene Afrikába Sebastian Kurz osztrák kancellár az európai uniós határvédelmi ügynökség (Frontex) határőreinek afrikai bevetésével akadályozná meg a migránsok Európába jutását - olvasható az osztrák kormányfőnek a Welt am Sonntag című német lap vasárnapi ...

MagyarHírlap - friss

MagyarHírlap - heti top